Gezinswandeling ten voordele van de vzw Akouyo

    27 augustus 2018

    DENDERWINDEKE – Wil je de vzw Akouyo steunen? Dan kan dit door deel te nemen aan een gezinswandeling op 2 september.

    De vzw Akouyo is een ontwikkelingsorganisatie die werkt aan een betere toekomst voor (wees)kinderen én hun familie in Togo. Zij ondersteunen (wees)kinderen door het werken met peterschappen, financieren bouw- en renovatiewerken van medische centra, weeshuizen, scholen, woningen, maar ook medische hulp (medisch materiaal, consultatie arts, medicatie, medische beeldvorming).

    De vzw Akouyo is in januari 2013 opgericht. Het is de naam van een vijfjarig meisje uit een klein broussedorp. Akouyo was destijds het eerste kind dat door de vzw is gered van de hongerdood.

    Graag nodigen de leden jullie van harte uit op hun 4de gezinswandeling, zondag 2 september 2018.

    Ze verwachten jullie tussen 9 u en 16 u bij boerderij Van Der Linden, Linkebeek 132 in Denderwindeke. Op de boerderij zijn drank, soep, boerenbrood met beleg en zoets voorhanden. Kinderen kunnen zich amuseren op het springkasteel.

    De 5 en 8 km zijn toegankelijk voor buggy en rolwagen. Ze stippelden ook wandelingen uit van 12 en 16 km.

    Het inschrijvingsgeld bedraagt € 5 euro per volwassene en € 2 euro voor kinderen vanaf 3 jaar.

    De opbrengst gaat integraal naar de projecten van vzw Akouyo.

    https://www.akouyo.org/

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons