• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Goede doelen-zwendelaars zijn terug op pad

  09 december 2020

  NINOVE – De lokale politie waarschuwt voor personen, die gadgets willen verkopen voor een fictief goed doel.

  Woensdag 09 december waren rond 15 uur verschillende meldingen binnengekomen bij de lokale politie Ninove, maar ook in de naburige politiezones.

  Personen bieden zich aan jouw deur aan om gadgets te verkopen. Ze doen dit voor een fictief goed doel.

  Eén van die zogenaamde verkopers is volledig in het zwart gekleed en draagt een sporttas.

  Een gelijkaardige verkoper is ook gezien in Pollare, laatste locatie Nekkersput.

  Mocht je deze personen zien, neem dan onmiddellijk contact op met de politie via het nummer 101. De ploegen op het terrein kunnen dan snel en gepast reageren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons