• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Graffitispuiters verspreidden haatboodschap

  25 november 2020
  De cabine, nadat de tekst is verwijderd.

  APPELTERRE-EICHEM – De lokale politie van Ninove stelde dit weekend vast, dat graffitispuiters aan het werk waren geweest. Telkens spoten ze dezelfde tekst: ‘Zwart volk’.

  Het ging om graffiti op een gevel, een elektriciteitscabine en een aanplakpaal in de Ninoofse deelgemeente.

  De technische dienst is ingeschakeld om de teksten te verwijderen en de plekken terug netjes te maken.

  De lokale politie Ninove stelde de nodige processen-verbaal op.

  Respectloos

  Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) betreurt deze daad enorm. “Niet alleen beschadigt men iemands eigendom, maar men viseert ook mensen op een respectloze wijze.”

  De politie is op zoek naar de vandalen, die hun boodschap op deze manier wilden verspreiden.

  Als je hierover informatie hebt, neem je contact op met de politie op 054-312 312 (kantooruren) of via pz.ninove.info@police.belgium.eu.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons