Hinder op het spoor tussen Ninove en Geraardsbergen na persoonsongeval

29 augustus 2019

IDEGEM – Ter hoogte van een overweg is donderdagnamiddag 29 augustus rond 14.00 uur een persoon aangereden. Dat zorgt voor hinder op de spoorlijn tussen Ninove en Geraardsbergen.

Het persoonsongeval gebeurde ter hoogte van een overweg op het grondgebied Idegem (de lijn Denderleeuw-Geraardsbergen).

De brandweerkorpsen van de zone Zuid-Oost uit Aalst, Denderleeuw en Ninove en ook de MUG waren ter plaatse.

Het parket zal de nodige vaststellingen moeten doen.

Op drie spoorovergangen zijn de slagbomen naar beneden: in de Neerstraat (Appelterre), de Middenstraat en de Jan De Coomanstraat (Zandbergen). Het treinverkeer is er onderbroken en dat zal nog een tijd zo zijn. 

De NMBS legt zo snel mogelijk een vervangbus in.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons