Hollandse Hula Hoopers & Spaanse Messenwerpers op De Donderdagen van 3 augustus

    28 juli 2017

    Ninove – ‘De Donderdagen’ brengen op 3 augustus een vrolijke kindershow, made in Holland, en een Spaans verbond tussen houten voorwerpen en menselijke acrobaten.

    Het circus- en straattheaterfestival verwelkomt de magische wereld van ‘Villa Verdraaid’, waar tafels dansen, hoedjes vliegen en de vlucht van kegels op ieder moment kan gestopt worden. Wietske Vogels heeft een passie voor ringen, Guido Van Hout jongleert met van alles en nog wat. Samen spelen zij met de zwaartekracht en maken ze elkaar als broer en zus graag het leven zuur. ‘Villa Verdraaid’ is een vrolijke kindervoorstelling (4+) die theater en circus samenbrengt. Na de voorstelling animeren Wietske en Guido een Hula Hoop- en Jongleerinstuif voor wie het allemaal zelf eens wil proberen.

    Het Spaanse duo Cia Maintomano zoekt het op sommige momenten al even hoog. Ontzagwekkende evenwichtskunsten met houten voorwerpen, messenwerpen, ‘geometrische acrobatie’, balanceren, jongleren met grote objecten en een flinke dosis humor: in ‘Ekilibuá’ smelt het allemaal wonderbaarlijk samen.

    Praktisch:

    • Wietske Vogels & Guido Van Hout (NED) – Villa Verdraaid: 19.30 uur op de Graanmarkt (gevolgd door Hula Hoop- en Jongleerinstuif)
    • Cia Maintomano (SPA) – Ekilibuá: 20.30 uur op de Graanmarkt
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons