Inbraakpoging bij fietsenzaak CycloM

26 oktober 2020
De beschadigde toegangsdeur.

OUTER – De fietsenspeciaalzaak CycloM kreeg in de nacht van zondag 25 op maandag 26 oktober bezoek van inbrekers. Ze raakten echter niet binnen, maar zorgden wel voor schade aan de toegangsdeur.

De fietsenwinkel van CycloM langs de Brakelsesteenweg was maandagnacht 26 oktober rond 03 uur het slachtoffer van een poging tot inbraak.

De dieven hadden het gemunt op de fietsen in de toonzaal. Ze probeerden de toegangsdeur met een zware hamer stuk te slaan, maar slaagden niet in hun opzet.

Gelukkig voor de zaakvoerders, die wel met een zwaar beschadigde deur en vooral ongerustheid om zoveel driestheid achterblijven.

Avondklok

De poging tot inbraak is des te opvallender, aangezien vanaf maandag 19 oktober in het hele land een avondklok is ingesteld. Niemand mag zonder een geldige reden op straat tussen middernacht en 05 uur ’s ochtends.
In Brussel en Wallonië geldt die maatregel zelfs tussen 22 uur en 06 uur.

Eerder maakte de politie melding van een succesvolle operatie tegen fietsendieven in Halle en Ninove door gebruik te maken van de camera’s met automatische nummerplaatherkenning (ANPR), die langs heel wat wegen staan opgesteld.
Wellicht kunnen deze hier ook voor een doorbraak zorgen.

Mocht je informatie hebben over deze poging tot inbraak, contacteer dan CycloM en zeker ook de lokale politie Ninove.

Info: CycloMLokale politie Ninove.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons