Jaarmarkt gaat Bohemian Chic

    30 augustus 2018

    NINOVE – De stad organiseert, in samenwerking met de Verenigde Handelaars Ninove, de jaarmarkt op 31 augustus, 1 en 2 september. Na het succes van ‘Ninove Zomert’ kiest de werkgroep opnieuw voor een innovatieve en creatieve aanpak. Met veel sfeer en beleving willen ze veel en vooral een jonger publiek naar de Ninoofse binnenstad brengen.

    De jaarmarkt start daarom al op vrijdagnamiddag met een sfeervol shoppingevent in ‘Bohemian Chic’-sfeer. De binnenstad is thematisch aangekleed en het Oudstrijdersplein voor 3 dagen omgevormd tot een Bohemian Garden. Muziek, eten en drinken zullen zorgen voor extra gezelligheid. De winkels zijn open tot 21 uur.

    Voor extra piment zorgt een vuurwerkshow aan de IKORN-parking (Bevrijdingslaan) met muzikale optredens vanaf 20.30 uur. Zie hierover een aparte bijdrage elders op de site.

    Op zaterdag trekt de werkgroep deze creatieve lijn door. Naast de traditionele jaarmarkt met paarden- en veeprijskamp, autoshow en braderij opent ‘Theater Savooi’ een poëtisch kinderkapsalon en trakteert het de jongste bezoekers op een ‘boho chic’-kapsel.

    Voor diegene, die een ritje langs de stadsrand wil maken, is er de magische paardentram.

    De vereniging van autodealers uit de Ninoofse regio (ADNO) biedt graties testritten aan met wagens op alternatieve brandstoffen. Zie daarover een aparte bijdrage elders op de site.

    Op zondag sluiten de handelaars het shoppingweekend af met een sfeervolle zondagsopening.

    Praktisch

    • Vrijdag van 14 uur tot 21 uur
    • Zaterdag van 10 uur tot 18 uur
    • Zondag van 14 uur tot 18 uur
    Info: Dienst lokale economie (centrummanager Anniek Chiau) – 054 31 33 62 – anniek.chiau@ninove.be.
    Diether Nachtergaele (voorzitter Verenigde Handelaars Ninove) – diether_nachtergaele@hotmail.com.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons