Jettie Pallettie stelde 10-jarig jubileum optreden voor in Den Keizer

    07 April 2018

    # Ninove  – De Nederlandse ambiancebom Jettie Pallettie heeft in cafe Den Keizer een promo optreden gegeven voor haar 10 jaar jubileum optreden dat ze geeft op 28 april in zaal Cloë te Ninove. De ambiance zat er tijdens de voorstelling in cafe Den Keizer, die volledig volgelopen was, meteen in en beloofd voor haar jubileum, waar ze samen met Willy Sommers, Fiilp D’Haeze, Yves Segers, Dimitri Vantomme en De Deurzakkers ongetwijfeld de zaal op zijn kop zal zetten. Ze zal die avond ook haar nieuwe album voorstellen.Tickets zijn verkrijgbaar via info@jp-productions.nl en kosten 15 Euro in het polonaisevak en 20 Euro voor zitplaatsen.               Foto’s Giovanni Neckebroeck  

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons