• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Jogging “Dwars door Neigembos” bracht 5.400 Euro op voor goede doelen

  08 september 2018

  NINOVE/NEIGEM – Koen Van den Houte organiseerde op 12 augustus organiseerde – in samenwerking met Chiro Sjaloom Meerbeke & Meisjesscouts Ninove – de jogging ‘Dwars door Neigembos – Samen lopen voor het goede doel’. Aan de Kapel van Bevingen kwamen 432 deelnemers opdagen, een succes voor deze eerste editie. De opbrengst schenken zij aan de Nationale Mucostichting en Wenteka.

  Enkele weken na het evenement konden de organisatoren twee cheques overhandigd.

  Lydia Temmermont en Bart Barbieur van Wenteka mochten een bedrag van 1.800 euro in ontvangst nemen uit handen van Mario Penne. 

  Vera Van Snick, kreeg van Koen Van den Houte een cheque van 3.600 Euro de Nationale Mucostichting.

  Meer info over beide verenigingen lees je hieronder.

  – De nationale mucostichting (http://muco.be/nl/mucoviscidose), zet zich al jaren in voor mensen met muco en hun families. Het is nog steeds de meest voorkomende erfelijke levensbedreigende ziekte in ons land.

  – De VZW Wenteka (https://wenteka.weebly.com/) is een plaatselijke vereniging uit Denderwindeke. Zijn organiseren elk jaar een groot aantal jeugdactiviteiten. Gedurende de zomermaanden zetten de medewerkers zich op vrijwillige basis in voor honderden kinderen met speelpleinwerking met voor-en naopvang. 

  GNE   Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons