Jonge bestuurder veroorzaakte ongeval onder invloed, reed te snel en vluchtte voor de politie

    13 december 2019

    AALST/NINOVE – Een jongeman uit Ninove riskeert een fors boete en een rijverbod voor 6 maand.

    Kevin W. moest zich donderdag 12 december op de politierechtbank van Aalst verantwoorden voor ernstige feiten.

    De lokale politie van Ninove wou de jonge bestuurder staande houden omdat hij veel te snel reed. In plaats van te stoppen, sloeg hij op de vlucht.

    De politie zette de achtervolging in. Daarbij haalde de auto van de jongeman snelheden tot 100 km per uur in de bebouwde kom. Hij negeerde ook een verbodsbord. Lang duurde zijn vlucht niet, want iets verderop ging hij met de wagen overkop en belandde hij op zijn dak. De inzittenden probeerden nog weg te lopen, maar de politie kon hen vasthouden.

    Kevin W. blies positief bij de alcoholtest (1,25 promille) en was ook onder invloed van drugs. Hij riskeert een boete van € 4.000, 6 maand rijverbod, aangevuld met medische proeven en een theoretisch of praktisch examen.

    De zaak krijgt een vervolg op 9 januari.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons