Jonge bestuurster gewond bij frontale botsing Brusselsesteenweg

    06 september 2021

    MEERBEKE – Een jonge bestuurster botste maandagnamiddag 06 september frontaal op een tegenligger. Zij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    Op de Brusselsesteenweg stonden rond 14.45 uur zoals gewoonlijk een aantal wagens in de beide richtingen aan te schuiven.

    Toen het verkeer terug kon doorrijden, week een auto af van het eigen rijvak. Ter hoogte van de aansluiting met de Denderstraat botste de jonge bestuurster frontaal tegen een andere wagen, die in de richting van het kruispunt Tramstatie reed.

    De schade aan de wagens is groot.

    Gewond

    De bestuurster raakte gewond en is door de dienst 112 afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-Oost was ter plaatse om de brokstukken te ruimen.

    De lokale politie Ninove leidde de aangroeiende file op de drukke Brusselsesteenweg beurtelings langs de parkeerstroken.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons