Jonge chauffeur belandt met wagen op dak na botsing

    11 juni 2020

    MEERBEKE – Een jonge bestuurder is donderdagavond 11 juni rond 22 uur overkop gegaan op Tenbergkets. Hij hield er geen verwondingen aan over.

    De VW Polo kwam vanaf Tenberg en reed Tenbergkets af, richting de Halsesteenweg.

    Om een nog ongekende reden verloor de chauffeur de controle over het stuur. Daardoor knalde hij aan de linkerkant van de straat tegen een geparkeerde Audi break.

    Door de klap belandde de Polo op zijn dak. De jongeman was in staat om via een zijruit de wagen te verlaten en bleek ongedeerd.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse evenals de lokale politie Ninove. De agenten lieten de bestuurder blazen voor een alcoholcontrole, wat hem na enkele pogingen ook lukte.

    MLI

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons