Jonge fietsster gewond na aanrijding door auto op Halsesteenweg

    25 januari 2023

    MEERBEKE – Een meisje is woensdagochtend 25 januari ter hoogte van het kruispunt met de Sint-Pietersstraat door een auto aangereden. Ze is afgevoerd naar het ziekenhuis.

    De jonge fietsster reed rond 8 uur vanaf de voormalige pastorie aan de Halsesteenweg op het fietspad langs de linkerkant van de weg richting Ninove. Volgens getuigen droeg ze geen helm of fluovestje.

    Ter hoogte van het kruispunt met de Sint-Pietersstraat kwam een auto de Halsesteenweg rechts opdraaien, richting Neigem. De chauffeur had de fietsster niet opgemerkt en reed haar aan. Ze is geschept door de wagen en belandde nadien op de weg.

    Een ziekenwagen van de hulpverleningszone Zuid-Oost bracht haar naar het ziekenhuis. Omstaanders regelden op de drukke Halsesteenweg het verkeer in afwachting van de komst van de lokale politie. Deze deed de vaststellingen over de omstandigheden van het ongeluk.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons