Jonge uitzendkracht sterft na arbeidsongeval bij Coatinc Ninove

    13 december 2018

    NINOVE – Maandag 10 december gebeurde een zwaar arbeidsongeval bij Coatinc Ninove nv op het industrieterrein Pamelstraat Oost. Een jonge uitzendkracht, Daan DP uit Meerbeke, overleed donderdag aan de gevolgen daarvan.

    Het ongeval deed zich voor in de productie van Coatinc Ninove. De 29-jarige man kruiste onverwacht de loopweg van een interne transporteenheid; hij is hieronder terecht gekomen. Hij is nog weggevoerd naar het ziekenhuis, maar donderdag 13 december aan zijn verwondingen overleden. De directie en alle medewerkers zijn zwaar aangeslagen door deze gebeurtenissen en de noodlottige afloop.

    Een grondig onderzoek moet de precieze oorzaak en de omstandigheden van het ongeval achterhalen. Het bedrijf zegt uiteraard zijn volledige medewerking te verlenen aan dit onderzoek. De veiligheid van de werknemers is een van de absolute prioriteiten.

    “Onze gedachten gaan uit naar Daan, zijn familie en vrienden”, aldus nog Coatinc Ninove nv.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons