Jongeman bedreigd met mes en beroofd in Nijverheidslaan

    26 november 2018

    NINOVE – Maandagmorgen 26 november is een jongeman rond 8.30 uur onder bedreiging van een vlindermes gedwongen om zijn portefeuille af te geven. Van de dader is voorlopig geen spoor.

    “Ik zat deze ochtend rond 8.30 uur in de wagen nog even een sigaretje te roken vooraleer ik in de Nijverheidslaan aan het werk zou gaan”, aldus het slachtoffer. “Het raam van mijn auto stond open. Op een bepaald moment is een zwarte man met pet en lang haar tegen het open raam komen staan. Hij bedreigde mij met een vlindermes en eiste mijn portefeuille. Meer heeft hij niet gezegd. Toen ik de portefeuille afgaf, is hij meteen weggelopen.”

    De jongeman is meteen naar het politiecommissariaat gereden en heeft daar aangifte gedaan van de overval. “Ze hebben een patrouille gestuurd naar de Nijverheidslaan en omgeving, maar van de dader geen spoor. De politie zou me op de hoogte houden indien er positief nieuws is, maar ze gaven me niet veel hoop. Er waren rond 8.30 uur geen getuigen. In die straat hangen geen camera’s; misschien kunnen ze iets zien op de camera’s in het park.”

    In de portefeuille staken zijn bankkaart, identiteitskaart, rijbewijs en 50 euro. “Dat zijn papieren en een beetje geld. Maar het is toch wel schrikken.”

    Vorige week gebeurde in de buurt van het zwembad blijkbaar een gelijkaardig incident. Het is niet duidelijk of beide met elkaar in verband staan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons