Jongeman in kritieke toestand na aanrijding

10 augustus 2020

NINOVE – Een 18-jarige jongen is maandag 10 augustus rond 12.30 uur bij het oversteken van de Brusselsesteenweg door een personenauto aangereden. Hij is in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.

De jonge voetganger kwam van de Garenstraat (Achturenwijk) en wou de Brusselsesteenweg oversteken.

Uit de richting Tramstatie kwam een vrachtwagen. De jongen liet hem passeren om daarachter de straat over te steken. Blijkbaar had hij een auto niet opgemerkt, die vanaf het kruispunt Trezekeskerk kwam gereden. Deze bestuurder kon de jongeman niet ontwijken, met een aanrijding tot gevolg.

De hulpdiensten hebben het slachtoffer in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis.

Omwille van de ernst van de aanrijding, moest de auto blijven staan voor de vaststellingen door een deskundige.

Dat zorgde voor enige verkeershinder. De lokale politie geleidde het verkeer via de parkeerstrook.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons