• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Jongeman raakt controle over voertuig kwijt auto komt op zijn dak

  11 augustus 2017

  spelare – Een 19-jarige jongeman uit Affligem is donderdagnacht lichtgewond geraakt bij een ongeval op de Geraardsbergsesteenweg tussen Nederhasselt en Aspelare. De politie van Ninove deed vaststellingen dat de wagen van de jonge bestuurder in de bocht voor het kruispunt met de Wildendries is beginnen te slippen op het watergladde wegdek. Uiteindelijk ging hij over kop en belandde hij op zijn dak in een weide. De jongeman werd met de ambulance naar het ASZ in Geraardsbergen gebracht voor een medische controle maar raakte als bij wonder slechts lichtgewond.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons