Jongeman valt in slaap en rijdt tegen paal

    10 augustus 2022

    VOORDE – Een 20-jarige jongeman uit Ophasselt is woensdagmorgen 10 augustus rond 2.00 uur in slaap gevallen achter het stuur van zijn Volkswagen Polo op de Brakelsesteenweg/N8  in Voorde.

    De jongeman kwam vanuit Ophasselt en reed in de richting van Ninove. Hij is blijkbaar in slaap gevallen, zijn auto raakte van de weg en knalde tegen een verlichtingspaal.

    De klap was hevig en de brandweer van de zone Zuid-Oost moest de chauffeur uit het wrak bevrijden. Hij is zwaargewond weggebracht naar het ASZ in Geraardsbergen hij verkeerde zelfs even in levensgevaar.

    De lokale politie van Ninove sloot tijdelijk het gedeelte van de Brakelsesteenweg tussen de Karmelietenstraat en de Ophemstraat af gedurende de interventie van de brandweer en om de noodzakelijke vaststellingen te kunnen maken.

    ADU

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons