• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Jongeman zwaargewond na val van balkon

  14 juli 2020

  BLANKENBERGE/NINOVE – Een 22-jarige man uit Ninove is donderdagnacht 9 juli van een balkon gevallen in de IJzerstraat in Blankenberge. Hij is in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

  Het voorval vond plaats rond 2 uur. De jongeman viel van op de derde verdieping naar beneden.

  De omstandigheden van het ongeval zijn niet meteen duidelijk. Vermoedelijk wou hij enkele vrienden groeten en is hij op die manier naar beneden gestort.

  Hij is met zware letsels en in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons