3-daags Flierefluiterfestival tijdens kermis Meerbeke

    01 juni 2018

    #Meerbeke   -Ter gelegenheid van kermis Meerbeke organiseert de Koninklijke harmonie Ste.-Cecilia Meerbeke het Flierfluiterfestival op het kerkplein in de Gemeentehuisstraat. Op vrijdag 1 juni organiseren ze een grote quiz, zaterdag 2 juni zijn er optredens van Werner en Fun Yards en is er aansluitend een dj die voor de muziek zorgt. Op zondag kan men reeds vanaf de middag terecht onder de feesttent voor een BBQ met livemuziek en optredens van De Jartellen, Taccatino, jeugdharmonie Taccato en een concert van de harmonie samen met Bram en Lennert, ook volksmuziekgroep Vrijspel zal voor ambiance zorgen. Alle optredens zijn gratis.   (GNE)   

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons