Keukenbrand in woning Bovenhoekstraat

    13 juli 2022

    OUTER – De brandweer van de zone Zuid-Oost moest woensdag 13 juli uitrukken voor een brand, die was in ontstaan in de keuken van een woning. Niemand raakte bevangen of gewond.

    De brandweer kwam rond 15 uur ter plaatse omdat in de keuken van een woning aan de Bovenhoekstraat tijdens het koken brand was ontstaan. Het vuur was overgeslagen naar brandbare spullen aan het fornuis en ook naar een keukenkast. De rook verspreidde zich in de woning.

    Gelukkig kon een snelle en gerichte interventie erger voorkomen; de spuitgasten braken ook de keukenkast uit om een heropflakkering tegen te gaan. Ze zorgden eveneens voor extra ventilatie om de rook te verdrijven uit de woning.

    De politie van Ninove was eveneens ter plaatse voor de vaststellingen en het verkeer te regelen.

    Niemand raakte gewond.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons