Keukenbrand maakt woning onbewoonbaar

    11 maart 2021

    ASPELARE – Een woning aan de Geraardsbergsesteenweg raakte woensdagavond 10 maart zwaar beschadigd door een brand, die was ontstaan in de keuken. Twee personen kregen ter plaatse verzorging. De woning liep brand- en rookschade op.

    De brandweer van de zone Zuid-Oost kreeg woensdagavond rond 22 uur de melding van een woningbrand aan de Geraardsbergsesteenweg in Aspelare.

    Daar had in de keuken een frietketel vuur gevat onder de dampkap. Aanvankelijk hadden de bewoners getracht om zelf de vlammen te blussen. Het vuur was echter te hevig en dreigde zich ook uit te breiden naar de rest van de woning.

    Na aankomst had de brandweer de vlammen snel onder controle. De keuken is echter helemaal vernield en de rest van de woning liep ernstige rookschade op. De manschappen verwijderden in de keuken ook de isolatie om te voorkomen, dat het vuur zou heropflakkeren.

    Twee personen kregen verzorging ter plaatse.

    Het huis is door de brand onbewoonbaar; de bewoners kunnen tijdelijk bij familie terecht.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons