Kevertreffen opnieuw succesvol

    11 maart 2018

    #Ninove  – Het kevertreffen ter gelegenheid van de jaarlijkse opendeurdagen Primavera bij de lokale handelaars werd opnieuw een succes. Door de slechte weersomstandigheden deze voormiddag waren er wel minder wagentjes afgezakt naar het centrum maar er was nog steeds een zeer uitgebreide collectie wagens aanwezig. Doordat het vanaf de middag zonnig werd zakten een massa toeschouwers deze namiddag af naar het centrum om de vele kevers, VW-busjes en dergelijke te bekijken of vanaop een terrasje te genieten. Organisatot Frederic Peeters van Freddy Files was dan ook een tevreden man.  Foto’s Giovanni Neckebroeck 

    Bekijk hier de extra foto’s:

    https://www.facebook.com/Ninofmedia/photos/pcb.1919405308182925/1919404311516358/?type=3&theater

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons