• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Kijk uit naar verdachte personen en blijf alert

  12 december 2020

  NINOVE – De politie vraagt uit te kijken naar een man, die zich zaterdagnamiddag 12 december verdacht gedroeg in het Doornkwartier.

  Rond 15.30 uur kreeg de politiek een melding, dat een verdachte persoon zich ophield in de Doornweg.

  Het zou gaan om een kale man, die volledig in het zwart is gekleed. Hij zou foto’s hebben genomen van de woningen.

  Buiten dit verdacht gedrag, deed hij niets anders of pleegde hij strafbare feiten.

  Alertheid

  Het is wel een feit, dat de huidige periode inbraakgevoelig is. Dat is zeker het geval in verband met daginbraken in woningen en appartementen.

  Alle vormen van sociale controle zijn dus welkom en alertheid is geboden.

  Mocht je verdachte personen zien, wiens gedrag wijst op een (voorbereiding tot) inbraak of mocht je verdachte voertuigen opmerken: verwittig dan onmiddellijk de lokale politie op het nummer 101 voor dringende hulp. De ploegen op het terrein kunnen dan gepast reageren.

  Informatie over de melding van vandaag, meld je best aan de lokale politie Ninove.

  Info: lokale politie Ninove.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons