Kleverig pekspoor beschadigt talloze wagens

    19 augustus 2020

    KERKSKEN-NEDERHASSELT – Een vrachtwagen liet woensdagvoormiddag 19 augustus op de Geraardsbergsesteensweg een kleverig pekspoor na. De smurrie zorgde voor heel wat schade aan het koetswerk en de banden van auto’s.

    Het spoor liep van aan een werf in Kerksken richting Nederhasselt. Het resultaat van een vrachtwagen, die pek lekte.

    Het kleverig goedje berokkende heel wat schade aan de carrosserie en de banden van het langsrijdend verkeer. Een wagen kleefde zelfs letterlijk aan de grond. “En ik had vorig week net nog vier nieuwe banden laten steken”, verzuchtte een bestuurster.

    De lokale politie van de zones Ninove en Haaltert-Denderleeuw kwamen ter plaatse en ook de brandweer van de zone Zuid-Oost was aanwezig.

    Die laatste kon niet veel beginnen om de pek op te ruimen. Daarvoor zal een gespecialiseerde firma moeten komen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons