Koelbloedige buurman kan brandende frituurketel snel blussen

  27 juni 2020

  NINOVE – Een frituurketel vatte vuur, zaterdagnamiddag 27 juni in de Geraardsbergestraat. Door het snel en accuraat optreden van een buurman, was de zaak snel geblust. Hij voorkwam op die manier groter onheil.

  Een brandende frietketel zorgde even voor paniek in een woning aan de Geraardsbergsestraat. Hij stond onder de dampkap en was oververhit geraakt.

  De bewoonster rende naar buiten om hulp. Haar buurman van café Gonzo snelde meteen te hulp.

  Hij legde heel natte doeken over de brandhaard en slaagde er op die manier in de brand te blussen. Een schoolvoorbeeld van snel en accuraat bluswerk.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse, maar kon zich beperken tot het ventileren van de woning. De politie zette zolang de Geraardsbergsestraat af.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons