Kop-staartaanrijding op Aalstersesteenweg

    01 mei 2021

    NINOVE – Een zwarte Dodge Ram reed vrijdagavond 30 april rond 19.45 uur achteraan in op een BMW. De bestuurster van het aangereden voertuig is gewond afgevoerd naar het ASZ Aalst.

    Het was vrijdagavond zoals gewoonlijk stapvoets rijden op de Aalstersesteenweg tussen de kruispunten Den Doorn en Slaghmuylder.

    Even voorbij de Vinkenstraat gebeurde een aanrijding. De remmen van een zwarte Dodge Ram weigerden op een bepaald moment blijkbaar dienst, zodat de bestuurster met haar zware wagen achteraan op een witte BMW inreed.

    De snelheid lags gelukkig niet hoog, maar toch was de schade aan de aangereden auto achteraan vrij fors.

    De diensten van de hulpverleningszone Zuid-Oost waren snel ter plaatse. De ambulance voerde de bestuurster van de BMW gewond af naar het ASZ Aalst. De brandweer ruimde de brokstukken en maakte de weg vrij.

    De lokale politie Ninove deed ter plekke de vaststellingen en zorgde voor de verkeersregeling om de hinder te beperken.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons