Kop-staartaanrijding op Halsesteenweg

    23 februari 2023

    MEERBEKE – Een aanrijding tussen twee wagens veroorzaakte donderdagavond 23 februari materiële schade aan de voertuigen en fileleed op de N8/Halsesteenweg.

    Op de N8 stond in de richting van het kruispunt Tramstatie rond 19 uur de uitloper van de klassieke avondfile. Om een nog ongekende reden reed een jonge bestuurder met zijn Honda Civic er in op een stilstaande Mitsubishi.

    De bestuurster van de aangereden wagen klaagde over nekklachten, maar had verder geen merkbare letsels. Ook de chauffeur van de aanrijdende auto bleek ongedeerd.

    De lokale politie van Ninove kwam ter plaatse voor de vaststellingen en loodste het verkeer langs de plek van het ongeval.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons