Kop-staartbotsing op Albertlaan

  22 september 2021

  NINOVE – Vier voertuigen raakten woensdagnamiddag 22 september betrokken in een kop-staartaanrijding. Er vielen geen gewonden.

  Het ongeluk gebeurde rond 15 uur op de Albertlaan, richting kruispunt Slaghmuylder, op het gedeelte tussen garage Vernaillen en zakenkantoor Arents. Om een ongekende oorzaak reden drie auto’s in op hun voorligger, waardoor vier voertuigen betrokken geraakten in het ongeluk.

  Er vielen geen gewonden.

  De lokale politie Ninove deed ter plaatse de vaststellingen en leidde het verkeer via het fietspad en de parkeerstrook langs de plaats van het ongeluk.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons