Stadscentrum in recordtijd opgeruimd na carnavalsfeesten

    21 februari 2018

    De stadsdiensten begonnen woensdagmorgen om 06.30 uur met de opruimactie van het centrum na de carnavalsfeesten van de afgelopen dagen, en deze klus is in een recordtempo geklaard. Tegen 13.30 uur woensdagmiddag werd het volledige centrum opengesteld voor het verkeer en was alle afval uit de straten verdwenen. Morgen zullen nog enkele straten geveegd worden rond de stadskern waarmee alle sporen van carnaval 2018 zijn uitgeveegd. Mede door de vele duizenden bezoekers was de hoeveelheid afval iets groter dan vorig jaar. Op zondag werd het aantal toeschouwers op 25.000 geschat en ook op maandag werden duizenden feestvierders geteld in het centrum waarvan er nog enkele honderden ook dindag aanwezig waren.   Foto’ Giovanni Neckebroeck

     

     

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons