• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Lichte vrachtwagen beschadigt balkon in de A. De Riemaeckerstraat

  14 december 2020

  NINOVE – Bij een manoeuvre om de straat uit te rijden, schroefde maandagochtend 14 december een lichte vrachtwagen tegen een balkon op de eerste verdieping van een appartementsgebouw.

  De wagen reed rond 9 uur vanuit de Armand De Riemaeckerstraat richting Geraardsbergsestraat. Hij merkte bij het manoeuvreren niet het balkon op van het appartement op de eerste verdieping.

  Daardoor schuurde hij met de rechter bovenhoek van zijn laadruimte tegen het uitstekende balkon. De borstwering en de glazen plaat verschoven en zijn beschadigd evenals een gedeelte van het betonnen terras.

  De vrachtwagen liep schade op. Niemand is gekwetst.

  De brandweer van de zone Zuid-Oost kwam ter plaatse om de glasplaat weg te nemen en de veiligheid te verzekeren.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons