Liefhebbers showden hun mooie en aparte wagens

    15 september 2019

    NINOVE – Het industrieterrein Nederwijk-Oost was het mekka voor liefhebbers van getunede wagens, oldtimers en sportwagens, een organisatie van ‘Chassis To The Ground Crew’.

    We liepen even langs op de indrukwekkende verzameling. Voor ons een uitzonderlijk evenement, voor Jens en vrienden een wekelijkse routine. “Dat is ontstaan met enkele eigen wagens, zodat we besloten een groep te vormen. Daarmee trekken we elke week naar een meeting.” Zijn wagen kleeft als het ware aan de grond, maar blijkt over een instelbare hoogteregeling te beschikken. Hoe kun je anders op de weg rijden?

    Axelle toont ons ook fier het resultaat van haar ‘uit de hand gelopen hobby’: een fraaie wagen met een aparte kleur.

    Alessio, een van de organisatoren, is blij met de opkomst. “Beter dan verhoopt. We hebben als betere groep wel een faam hoog te houden.” Bij hem is het de jongere broer, die hem heeft aangestoken met die microbe.

    Een dure hobby, daar zijn ze het allen over eens. “Al kun je daarin natuurlijk zover gaan als je zelf wilt.”

    Info: Chassis To The Ground Crew.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons