Lokale politie Ninove vat dief na diefstal van een bromfiets

  29 mei 2020

  NINOVE – Patrouilleploegen merkten donderdag 28 mei rond middernacht twee vluchtende mannen op in het stadscentrum. Ze konden een verdachte arresteren.

  Het tweetal had enkele minuten eerder een bromfiets gestolen in de Gentsestraat en deze tijdens de vlucht achtergelaten.

  Na een korte achtervolging vluchtte het tweetal, waarvan één zich met de fiets verplaatste, weg in een voetweg. De politieploeg kan de fietsende verdachte in de onmiddellijke omgeving van deze voetweg onderscheppen en arresteren.

  Het werkmateriaal, het geld en de fiets van de verdachte zijn in beslag genomen. De eigenaar kreeg zijn bromfiets terug.

  De tweede verdachte is nog voortvluchtig. De politie spoort hem actief op.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons