LRV Denderwindeke schrijft geschiedenis met 3x goud

    26 juni 2017
    Denderwindeke – Afgelopen zondag 25 juni stond het Nationaal kampioenschap SBB jonge paarden aan het Sentower Park in Opglabbeek op het programma voor LRV de Wedergrateruiters van Denderwindeke. Drie dressuurruiters wisten zich hiervoor te selecteren, waarvan één ruiter met twee paarden, en behaalden uiteindelijk met maar liefst drie keer goud prachtige resultaten. 
     
    Flore De Winne en haar prachtige parel Basali werden gekroond tot Nationaal Kampioen in de reeks van de 6-jarige paarden Open. En ook met haar tweede paard Visconti WinHorses mocht ze het erelint in ontvangst nemen als Nationaal Kampioen bij de 4-jarige paarden Open. Jan Michiels en zijn bloedmooie Ronaldo mogen zich dan weer Nationaal kampioen noemen bij de 4-jarige paarden LRV. “Op een Nationaal Kampioenschap drie keer goud behalen uit éénzelfde LRV-club, LRV Denderwindeke schrijft geschiedenis”, klinkt het. 
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons