• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  LRV Denderwindeke schrijft geschiedenis met 3x goud

  26 juni 2017
  Denderwindeke – Afgelopen zondag 25 juni stond het Nationaal kampioenschap SBB jonge paarden aan het Sentower Park in Opglabbeek op het programma voor LRV de Wedergrateruiters van Denderwindeke. Drie dressuurruiters wisten zich hiervoor te selecteren, waarvan één ruiter met twee paarden, en behaalden uiteindelijk met maar liefst drie keer goud prachtige resultaten. 
   
  Flore De Winne en haar prachtige parel Basali werden gekroond tot Nationaal Kampioen in de reeks van de 6-jarige paarden Open. En ook met haar tweede paard Visconti WinHorses mocht ze het erelint in ontvangst nemen als Nationaal Kampioen bij de 4-jarige paarden Open. Jan Michiels en zijn bloedmooie Ronaldo mogen zich dan weer Nationaal kampioen noemen bij de 4-jarige paarden LRV. “Op een Nationaal Kampioenschap drie keer goud behalen uit éénzelfde LRV-club, LRV Denderwindeke schrijft geschiedenis”, klinkt het. 
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons