Man legt zich op spoor aan het station van Ninove

  14 april 2023

  NINOVE – Bij het binnenrijden van het station in Ninove diende een treinbestuurder op vrijdagavond 14 april 2023 omstreeks 20 uur een noodstop uit te voeren.

  Iemand was dwars op de sporen gaan liggen maar veranderde van houding van zodra de trein hem naderde en kon zichzelf weer van onder de trein op het perron begeven.

  Volgens getuigen bleef de dader uit Geraardsbergen ongedeerd maar moest wel mee voor verder onderzoek . Zoals de noodprocedures het voorschrijven, bleef de trein aan het station staan tot zolang de politie de nodige onderzoeken had afgerond.

  Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.

   

  HVO

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons