Man levensgevaarlijk gewond na vechtpartij

    03 augustus 2023

    NINOVE – Het parket van Oost-Vlaanderen startte een onderzoek na een zware vechtpartij aan het koopcentrum Ninovita langs de Albertlaan, woensdag 02 augustus.

    Aan de Carrefour-vestiging op het koopcentrum Ninovita was een vechtpartij ontstaan; een 46-jarige man uit Ninove was aangevallen door een andere man. Het slachtoffer is in levensgevaar overgebracht naar een ziekenhuis. De man is geopereerd en verkeert nog altijd in levensgevaar.

    De 48-jarige dader is na de vechtpartij weggelopen, maar inmiddels opgepakt en aangehouden. Het parket van Oost-Vlaanderen probeert alsnog de oorzaak en de omstandigheden van de vechtpartij te achterhalen en onderzoekt de zaak.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons