Kruispunt Mallaardstraat open, dinsdagmarkt terug op Graanmarkt

    06 juli 2018

    NINOVE  – Het kruispunt tussen Mallaardstraat-Twijndersplein en Graanmarkt is definitief opengesteld voor alle verkeer.

    Daarmee komt een einde aan de verkeershinder, die het afsluiten van dit drukke punt teweeg bracht de voorbije maanden. Hierdoor is het centrum opnieuw makkelijker bereikbaar. Door het openstellen van dit kruispunt komt ook de wekelijkse markt vanaf komende dinsdag terug naar de Graanmarkt. Belangrijk hierbij is dat er op dinsdagvoormiddag – zoals in het verleden – niet meer mag geparkeerd worden op de Graanmarkt. De rijweg tussen de beide ronde punten op de Centrumlaan zal daar weer wel opnieuw beschikbaar zijn voor alle verkeer. Het tweerichtingsverkeer in de Depauteerstraat is opgeheven en is terug éénrichting. (GNE)

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons