Modderdag brengt verkoeling en plezier in groepsopvang Lindekindjes

    26 juni 2019

    APPELTERRE – Modderdag zorgt voor verkoeling en nog veel meer plezier in groepsopvang Lindekindjes.

    Er heerst steeds een gezellige drukte bij de Lindekindjes in de Lindebergstraat in Eichem (Appelterre).

    Telkens is er wel de één of andere activiteit, waarmee de kindjes zich amuseren. Maar waar ze toch extra naar uitkijken is de jaarlijkse modderdag.

    Patricia Neckebroeck vertelt: “We hebben onze jaarlijkse modderdag gehouden, wat voor extra verkoeling zorgde op deze snikhete dag. Vanuit onze visie willen we de kinderen volop laten ontdekken en experimenteren met de verschillende zintuigen. We gebruiken daarvoor vooral natuurlijke materialen. De modderdag is daar een mooi voorbeeld van.”

    “Deze activiteit staat dan ook met stip aangeduid in de agenda van de begeleiders, kids en hun ouders. Iedereen kijkt er steeds naar uit om samen een supertijd te beleven.”

    Het was een prachtige dag, waar de glimlach van de kindjes nog lang zal nazinderen. En nadat de kindjes naar huis vertrokken waren kon de grote kuis beginnen om alles opnieuw spic & span te krijgen voor de volgende dag. 

    GNE – Foto’s Hilde B

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons