“Moeder Laura” zegt niet nee tegen lekker eten

    12 april 2018

    Laura Raes uit Nederhasselt is afgelopen donderdag 99 jaar worden. Zij woont al enkele jaren bij haar dochter Sonja Van den Abeele omdat ze zich nog niet oud genoeg voelt om naar een rusthuis te verhuizen. “Moeder Laura” zegt niet nee tegen lekker eten en een goed glaasje wijn. De familie, bestaande uit dochter Sonja en zoon Karel met echtgenote Emmy zakten samen met de 4 kleinzonen (Jurgen, Steven, Bjorn en Jo) en hun partners (Nancy, Patricia, Kim en Sandy) en de 4 achterkleinzonen (Aster (13 jaar), Pepijn (11), Lenn (6) en Ides (2 weken)) en 1 achterkleindochter Liss (2 jaar) af naar het 1ste Eetfestijn van de Kermisvrienden van Nederhasselt. Daar mocht ze nog een bouquet bloemen ontvangen van de organisatoren en enkele dikke kussen van burgemeester Tania De Jonge. Iedereen kijkt al uit naar haar 100ste verjaardag!

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons