Moorddossier rond 25-jarige man naar parket-generaal

    04 december 2023

    APPELTERRE-EICHEM/DENDERMONDE – Twee verdachten verschenen vrijdag 1 december voor de raadkamer in Dendermonde in verband met het overlijden in 2020 van een 25-jarige uit Appelterre-Eichem.

    Het 25-jarig slachtoffer is in maart 2020 om het leven gebracht in Appelterre-Eichem. Eind mei 2021 zijn twee verdachten gearresteerd: een 38-jarige en een 45-jarige man, beiden afkomstig uit de regio Ath. Zij zijn toen voorgeleid bij de onderzoeksrechter en verblijven sindsdien in de gevangenis.

    Zij verschenen vrijdag 1 december opnieuw voor de raadkamer in Dendermonde. Deze besliste om het dossier over te maken aan het parket-generaal met oog op een verwijzing van het hof van assisen. De kwalificatie is moord.

    De zaak zal voor de kamer van inbeschuldigingstelling komen, die zal beslissen of de zaak effectief voor het hof van assisen zal komen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons