Multistekker veroorzaakte fatale woningbrand

  06 januari 2023

  KERSKEN – De hevige woningbrand, waarbij de 81-jarige weduwe van Willy Michiels en haar mantelzorgster omkwamen, is volgens het parket van Oost-Vlaanderen veroorzaakt door een multistekker.

  Op het moment van de brand, woensdagnacht 4 januari, waren Lisette De Ryck (81) en haar Roemeense mantelzorgster Anna (59) in de woning aanwezig. Na hun evacuatie uit de woning zijn ze overgebracht naar het ziekenhuis, maar later overleden.

  De wetsarts voerde een autopsie uit op de lichamen. De beide slachtoffers zijn overleden aan de gevolgen van CO-intoxicatie.

  Stekker

  Het parket van Oost-Vlaanderen voerde ook een onderzoek naar de oorzaak van de woningbrand. Daaruit blijkt, dat het om een accidentele brand gaat.

  Volgens de vaststellingen van de branddeskundige en het labo zou de brand zijn ontstaan zijn in de living, meer bepaald aan een multistekker ter hoogte van de tv.

  Er zijn geen aanwijzingen van kwaad opzet of tussenkomst van derden.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons