Myra voorziet standbeelden van mondmaskers via muizen

    03 mei 2020

    NINOVE – Street-art artiest Myra liet kleine muisjes los in het centrum, met in hun winkelwagentjes mondmaskers. De muizen verdeelden de mondmaskers onder de figuren, die ze tijdens hun nachtelijke tocht tegenkwamen.

    Toen het klaar werd vanochtend, was meteen ook duidelijk dat de figuren, die ze deze nacht tegenkwamen, standbeelden waren. Op die manier zijn alle standbeelden in het centrum voorzien van mondmaskers.

    De standbeelden kun je o.a. vinden op het dr. Hemerijckxplein, de Centrumlaan, het Twijnsterplein, het Kerkplein en het Oudstrijdersplein.

    Als verrassing liet Myra kleine kunstwerkjes achter aan de standbeelden. De kunstenaar liet ons weten, dat je de muizen-werkjes mag meenemen.
    Wil je graag één van die unieke werkjes in jouw bezit krijgen, dan zal je snel moeten zijn; het aantal is beperkt. 

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons