• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Myra voorziet standbeelden van mondmaskers via muizen

  03 mei 2020

  NINOVE – Street-art artiest Myra liet kleine muisjes los in het centrum, met in hun winkelwagentjes mondmaskers. De muizen verdeelden de mondmaskers onder de figuren, die ze tijdens hun nachtelijke tocht tegenkwamen.

  Toen het klaar werd vanochtend, was meteen ook duidelijk dat de figuren, die ze deze nacht tegenkwamen, standbeelden waren. Op die manier zijn alle standbeelden in het centrum voorzien van mondmaskers.

  De standbeelden kun je o.a. vinden op het dr. Hemerijckxplein, de Centrumlaan, het Twijnsterplein, het Kerkplein en het Oudstrijdersplein.

  Als verrassing liet Myra kleine kunstwerkjes achter aan de standbeelden. De kunstenaar liet ons weten, dat je de muizen-werkjes mag meenemen.
  Wil je graag één van die unieke werkjes in jouw bezit krijgen, dan zal je snel moeten zijn; het aantal is beperkt. 

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons