• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Neigembos trekt extra veel wandelaars

  16 maart 2020

  NEIGEM – Zondagnamiddag zakten heel wat wandelaars af voor een toertje in het Neigembos. Een pril lentezonnetje zorgde voor zacht wandelweer.

   Het was aanschuiven voor een parkeerplaats zowel aan de kapel van Bevingen als aan de ingang langs de Neigembosstraat. Opvallend veel mensen maakten gebruik van hun vrijgekomen tijd om, samen met het gezin, wat gezonde virusvrije boslucht op te snuiven.

  Normaal sluit een mens zo’n wandelnamiddag af met een trappist in een gezellige kroeg of met een pannenkoek. Helaas zal dat er de komende weken niet in zitten. 

  Zorg goed voor elkaar.

  JTR
  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons