Niels zet Voorde in vuur en vlam

    14 augustus 2017

    Kermisdinsdag in Voorde betekend topdag in de Ninoofse deelgemeente en dit jaar zorgden de tropische temperaturen dat het kookpunt, bijna letterlijk, al snel werd bereikt in de bomvolle tent, natuurlijk zal de aanwezigheid van Niels Destadsbader daar voor veel tussen gezeten hebben. De vele honderden bezoekers binnen en buiten de feesttent zongen alle liedjes luidkeels mee met de winnaar van de Zomerhit 2017. Naast Niels stonden ook Bram&Lennert en Love2dance op de affiche, afsluiten was weggelegd voor dj James Brown, die de massa tot de vroege uurtjes aan het dansen mocht zetten. Een geslaagde editie van de Puitenkermis 2017.  Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons