• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Nieuwjaarsbotsing op kruispunt Den Doorn

  01 januari 2021

  NINOVE – Aan het kruispunt Den Doorn zijn op nieuwjaarochtend rond 6.15 uur twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een bestuurster is gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

  Aan het kruispunt reed op 01 januari een BMW op de Aalstersesteenweg uit de richting Slaghmuylder. Op het kruispunt Den Doorn wou hij linksaf slaan richting Aalst. Hij botste daarbij tegen een Mini, die op de Aalstersesteenweg uit de richting Denderleeuw rechtdoor reed.

  Bij de botsing raakte de bestuurster van de Mini gewond; zij is afgevoerd naar het ziekenhuis. De bijzitter is ongedeerd, evenals de chauffeur en de inzittenden van de BMW.

  De lokale politie Ninove deed de vaststellingen en regelde het verkeer. De brandweer van de zone Zuid-Oost ruimde de brokstukken en maakte de weg vrij.

  In de marge van dit ongeval vernamen we, dat in Ninove en deelgemeenten de overgang van oud naar nieuw vrij rustig is verlopen op enkele kleinere incidenten na.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons