Nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners van Ninove !

    03 januari 2018

    ! Nodig iedereen mee uit en deel dit verder !!

    #Ninove – Op 7 januari toasten en kussen we samen met het stadsbestuur van Ninove het nieuwe jaar in, tussen 11en13 uur op de binnenkoer van het stadhuis. Je krijgt een hapje en een drankje, de Serveuses Bavares  enThe Big Lebandski houden je warm. De stad zal ook de wedstrijd ‘Hee Schoonste Dialectwoord van groat Ninove’ starten en je kan een feestbutcon laten maken.

    Heb je nog geen kalender voor 2018 ? Vraag er eentje met foto’s van de stadsfotografen aan het stadspersoneel.

    Je kan ook tijdens de nieuwjaarsreceptie u wensen voor 2018 overmaken aan onze mobiele cameraploeg van Ninofmedia en een babbel slaan met onze medewerkers. Kom dus zeker met je gezin en buren genieten van een hapje en een drankje. Dan klinken we samen op het nieuwe jaar!

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons