Ninia Shopping Center bestaat 15 jaar en dat vieren ze!

    18 augustus 2017

    Ninove – Bij een Feest horen cadeautjes! Op zaterdag 9 september geven zee maar liefst 1.000 prijzen weg! Kom tussen 10u en 17u met een kasticket van één van de shops naar de  stand in Ninia. Met jouw kasticket ter waarde van minstens 10 euro, kan je deelnemen aan de grote ballonnenwedstrijd. In het shopping center hangen maar liefst 1.000 ballonnen op en in (bijna) elke ballon zit een prijs. Jij kiest een nummer en acteur Mout Uyttersprot, bekend van De Kotmadam en Familie, kijkt dan welke prijs jij gewonnen hebt. Stuk voor stuk toffe prijzen. Wil jij graag één van deze prijzen winnen? Kom dan op zaterdag 9 september tussen 10u en 17u naar Ninia.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons