Ninofmedia en foorkramers trakteren op oliebollen, eendjes vissen en ritjes op kindermolen

    08 december 2019

    NINOVE – Ninofmedia geeft in samenwerking met de foorkramers van het Niniaplein prijzen weg tijdens de eindejaarsperiode.

    Naar aanleiding van eindejaar staan enkele kermisattracties opgesteld aan het Niniaplein, naast de schaatspiste van ‘Ninove on ice’. Dit brengt tijdens de donkere decembermaand extra sfeer door de fonkelende lampjes van de kindermolen en de neonlichtjes van het visspel Flipper.

    Maar je kan er ook smullen van lekkere, zoals ze in Nienof zeggen, smautebollen, oelebollen of vatjbaulen van gebakkraam Roelant; iets dat altijd nog een tikkeltje beter smaakt op de kermis en in de eindejaarsperiode.

    Tot 4 januari kan je er genieten van het gebak en de attracties. 

    En er is extra goed nieuws: Ninofmedia mag gratis 10 ritjes, 10 visspelen en 10 pakken oliebollen weggeven.

    Wil je kans maken om je kinderen of kleinkinderen gratis een ritje te laten maken op de kindermolen of eendjes te laten vissen, like en deel dan dit artikel. Maar ook wie kans wil maken op een pak gratis oliebollen kan dit doen.

    Maak je keuze en geef door waarop je kans wil maken. De winnaars worden vrijdag aanstaande bekendgemaakt :

    1: gratis vissen,

    2: gratis oliebollen,

    3: gratis ritje op kindermolen  .

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons