Ninofmedia nu ook op je TV te bekijken

    28 januari 2018

    #Ninove – Wil je graag het dagelijkse nieuws en de livestream die Ninofmedia gaat brengen van carnaval Ninove op 18/2 volgen op je TV vanuit je luie zetel ?

    Het kan vanaf nu via Chromecast.

    Chromecast is een dongle die wordt aangesloten op de HDMI-poort van een hd-televisie of beeldscherm. De stroom wordt geleverd door het apparaat aan te sluiten op een USB-poort. Het apparaat maakt verbinding met het internet via een wifi- of een ethernetadapter met het Google-account van de gebruiker. Het apparaat dient via internet ingesteld te worden.

    Met de nieuwe Chromecast kan je gemakkelijk van online multimedia genieten op je tv: films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer. De nieuwe Chromecast ondersteunt apps van o.a. Videoland, NPO, Spotify, Netflix en Youtube. Nooit meer samen rond kleine schermpjes en speakers, maar gewoon op de bank voor de tv. De Chromecast wordt automatisch bijgewerkt en heeft een steeds toenemend aantal apps. . De Chromecast ondersteunt inmiddels honderden apps. Via onderstaande link kom je alles te weten van dit practige toestel voor 39 euro.

     
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons